ashurst bat

Het internationale advocatenkantoor Ashurst, met hoofdkantoor in Londen, is lid van de Silver Circle van toonaangevende advocatenkantoren in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft 25 kantoren in 15 landen en stelt ongeveer 1.600 partners en advocaten te werk.

Business Space heeft Ashurst LLP in België exclusief geadviseerd bij het zoeken en selecteren van alternatieve panden en heeft met succes financiële voorwaarden en een nieuwe huurovereenkomst bedongen.

Ashurst huurt nu bijna 2.000 m² kantoorruimte in het Louise Claus-gebouw aan de Louizalaan 489.

Het gebouw ligt aan de Louizalaan, één van de meest prestigieuze lanen van Brussel. Zowel tijdens als na de kantooruren hangt er een bijzondere sfeer in de wijk met winkels, restaurants, hotels en het prachtige Ter Kamerenbos vlakbij. De locatie van het gebouw was een belangrijke factor voor Ashurt LLP België, omdat het hen in staat zal stellen gemakkelijker nieuwe medewerkers en advocaten aan te trekken.

“Veel makelaars werken tegelijkertijd voor eigenaars en huurders, maar Business Space richt zich specifiek op huurders en handelt ook uitsluitend ten behoeve van huurders en heeft dus geen belangenconflict met verhuurders.” David Du Pont, Head of Real Estate bij Ashurst: “Als advocatenkantoor was dit een zeer belangrijk element voor ons bij de selectie van onze adviseurs".

Daniel Coltof, Senior Partner bij Business Space: "we hebben een zeer aantrekkelijke financiële deal voor onze klant kunnen onderhandelen. Daarnaast is het een perfecte combinatie van het juiste gebouw op de juiste locatie en in overeenstemming met de hoge bedrijfswaarden van Ashurst LLP".

Ashurst YouTube

Bekijk hier de video-testimonial van David Du Pont, Head of Real Estate, Ashurst LLP
"Als advocatenkantoor was het essentieel voor ons om te kunnen rekenen op de totale onafhankelijkheid van onze vastgoed adviseur."