COST ASSOCIATION verhuist zijn Europese kantoren naar het Manhattan Center te Brussel

Manhattan Center

 

Na een "Move or Stay" studie uitgevoerd door Business Space, heeft COST ASSOCIATION een kantoorruimte van ongeveer 3.000 m² gehuurd in het gloednieuwe Manhattan Center-project nabij het Rogierplein in het centrum van Brussel.

COST ASSOCIATION is een intergouvernementele organisatie die wordt ondersteund door de Europese Unie die de oprichting van onderzoeksnetwerken financiert voor een betere samenwerking tussen wetenschappers uit heel Europa en daarbuiten.
Na jaren kantoor te hebben gehouden in de LOUISE TOWER aan de Louizalaan, heeft COST ASSOCIATION gekozen voor een nieuw modern gebouw met enorm veel diensten en een veel betere bereikbaarheid. De verhuizing naar het Manhattan Center staat gepland voor het voorjaar van 2020.

Andere huurders van dit gloednieuwe project zijn SPACES, het co-working bedrijf dat deel uitmaakt van de REGUS-groep en de internationale advocatenkantoren Baker & McKenzie en COVINGTON.

Het MANHATTAN CENTER is een nieuw top project in de Brusselse kantorenmarkt. Dit gebouw, gelegen in het hart van het centrale zakendistrict van Brussel, wordt door Icon Real Estate getransformeerd tot een onbetwiste baken in de markt. Het biedt een uitzonderlijke werkomgeving binnen een uniek ecosysteem van voorzieningen en diensten, waaronder een vergader- en conferentiecentrum, een verscheidenheid aan uitzonderlijke restaurants en unieke  fitness- en wellnesslocaties.

In de woorden van dr. Ronald de Bruin, directeur verantwoordelijk voor COST ASSOCIATION:
"De beslissing van de eigenaar om ons huidige gebouw aan de Louizalaan te renoveren motiveerde ons om op zeer korte tijd naar alternatieve kantoren te zoeken.
Dankzij het professionele advies en de zeer succesvolle onderhandelingen die werden geleid door de consultants van Business Space, gaan we binnenkort verhuizen naar een full-service kantoorproject op een toplocatie. Dit zal ons de perfecte locatie en kantoren bieden die voldoen aan de behoeften van ons personeel en de vele duizenden van onze bezoekers voor het komende decennium."