tokyo

 

FoodDrinkEurope sluit een nieuw huurcontract voor 1.500 m2 kantoorruimte

De organisatie FoodDrinkEurope heeft een nieuw huurcontract afgesloten voor een kantoorruimte van ongeveer 1.500 m² aan de Nerviërslaan 9-31, in de Europese wijk van Brussel.

Het gebouw aan de Nerviërslaan is eigendom van DEKA Immobilien Investment, een Duitse belegger die het gebouw ongeveer 5 jaar geleden heeft gekocht. De totale oppervlakte is 8.000 m2 en het ligt tegenover het Jubelpark, vlakbij het Schumanplein. Het is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer.

FoodDrinkEurope is een onafhankelijke organisatie die samenwerkt met Europese en internationale instellingen op het gebied van voedingsmiddelen en dranken. De organisatie coördineert het werk van meer dan 700 specialisten in haar commissies en denktanken, en het is haar missie om te reageren op de eisen van de consument op het gebied van voedsel.

Na CEFIC, de vertegenwoordiging van de chemische industrie in Europa, COST ASSOCIATION, die wetenschappelijke onderzoeksnetwerken financiert, en CEPI, die de papierindustrie vertegenwoordigt, is FoodDrinkEurope de vierde opeenvolgende Europese associatie, die een beroep doet op Business Space voor het uitvoeren van hun vastgoedstrategie.

Volgens Mella Frewen, uitvoerend directeur van FoodDrinkEurope:

‘’De Move or Stay - missie, uitgevoerd door de consultants van Business Space, stelde ons in staat om een perfect alternatief voor de verhuizing te vinden, dankzij een volledig nieuw interieurontwerp en onderhandelingen met een optimaal financieel resultaat. We wisten daardoor precies welk onderhandelingsresultaat nodig was om een langdurige huurovereenkomst te kunnen ondertekenen.‘’