Blue Tower

VIBE GROUP opent haar nieuwe kantoren in de Brusselse BLUE TOWER

VIBE GROUP zal eind 2019 zijn nieuwe kantoren openen in de BLUE TOWER aan de prestigieuze Louizalaan.

VIBE GROUP is een multinational van Nederlandse origine, gespecialiseerd in werving en selectie in de IT-markt. VIBE GROUP heeft meer dan 900 IT-experts en 280 werknemers gespecialiseerd in hun vakgebied.

De BLUE TOWER is eigendom van BEFIMMO en heeft 28.500 m2 kantoren en 332 parkeerplaatsen. BLUE TOWER is één van de bekendste kantoorgebouwen in Brussel. Het is gelegen in de zaken- en woonwijk van de Louizalaan, één van de meest prestigieuze in Brussel. De 24 verdiepingen omvatten een grote volledig gerenoveerde receptie en zeer moderne gemeenschappelijke vergaderzalen. Andere huurders van BLUE TOWER zijn BDO, Bain & Company, LVMH Finance Belgium, Robert Walters, Lazard en Mitsubishi Electric.

Het management van VIBE GROUP heeft Business Space opdracht gegeven voor de selectie van een gebouw, advies op werkplekken en de financiële onderhandelingen.

Volgens Yannick de Meyer, Manager Director van VIBE GROUP België: ''Dankzij de diensten van Business Space hebben we een zéér goede onderhandeling kunnen voeren, waardoor we perfect in Brussel kunnen beginnen om ons de komende jaren in België verder te ontwikkelen''.