Kantoorruimte zoeken, analyseren en onderhandelen

We adviseren en oriënteren huurders van kantoren bij de selectie van alternatieve bedrijfsruimtes die aan hun specifieke behoeften voldoen. Op die manier kunnen ze een weldoordachte en optimale keuze maken als een verhuizing gewenst blijkt. De opdracht is opgedeeld in 4 fasen:
 
 
 

Bepaling van de behoeften van de klant

We interviewen meerdere personen om een inventaris te maken van specifieke aandachtspunten en om de noden van de klant precies in kaart te brengen: de ideale afmetingen van de werkvloer in functie van de organisatiestructuur, de beste ligging, de bereikbaarheid, de benodigde technische infrastructuur enz.

Alternatieve kantoorruimte zoeken

We plegen overleg met alle eigenaars, projectontwikkelaars, asset managers en vastgoedmakelaars van de kantorenmarkt. Vervolgens maken we een overzicht van de panden die aan de behoeften van de klant voldoen en brengen we er rapport over uit.

Analyse van de geselecteerde gebouwen

We bestuderen de kantoorruimten en coördineren de technische en wettelijke conformiteit van de gebouwen die door de klant werden weerhouden.

Onderhandeling van de financiële voorwaarden van het huurcontract

We spenderen alle tijd en energie die nodig zijn om voor elk dossier de best mogelijke voorwaarden voor de huurder te onderhandelen. Voor onze klanten zijn onze ervaring met vastgoedtransacties en onze kennis van de markt de sleutels tot succes.