VO batiment

Een ruimte vinden die volledig aan uw behoeften voldoet is een echte uitdaging. Budget, locatie, oppervlakte, sfeer...  De zeldzame parel vinden kost tijd, geld en geluk... Tenzij u hulp krijgt van een ervaren professional. VO GROUP koos voor deze optie door beroep te doen op Business Space om nieuwe kantoren te vinden. 

VO GROUP is een communicatie- en vrijetijdsgroep bestaande uit de agentschappen VO Event, VO Citizen, Voice, VO EU en Droh!me. Ze verzorgen projecten van ontwerp tot productie, inclusief advies. In België stellen ze 117 mensen te werkt. 

Gedurende enkele jaren waren ze in een grote loft in Vorst gehuisvest. Ondanks talrijke verbeteringen waren de gebouwen te klein geworden om de verschillende agentschappen te huisvesten.

Business Space begeleidde VO GROUP bij de studie van hun noden, de zoektocht naar een geschikt pand, de studie en de onderhandelingen van de voorwaarden. 

Resultaat: VO GROUP evolueerde van een oud gebouw dat niet meer beantwoordde aan zijn behoeften, naar een modern, ruim gebouw met respect voor het milieu en in overeenstemming met het oorspronkelijke budget.

Tot slot werd de verbouwing ontworpen en begeleid door een bureau dat handelt met respect voor de filosofie en het imago van VO GROUP.

VOGroup Patrick

Bekijk hier de video-testimonial van Patrick Parmentier, CEO van VO Group

“We waren heel tevreden met de 360° service van Business Space. Ze hebben de hele procedure voor ons begeleid en sterk bespaart op onze huur, véél meer dan een klassieke makelaar had kunnen doen.”