Fuels Europe magasin 1

 

Na Business Space de opdracht heeft gekregen om een "Move or Stay" missie uit te voeren voor de European Petroleum Refiners Association, heeft dit geresulteerd in een nieuw succesvol huurcontract van 9 jaar voor 2.100 m² kantoren aan de 165 Vorstlaan in Oudergem, Brussel.


EPRA, dat 40 grote bedrijven die raffinaderijen in de Europese Economische Ruimte exploiteren, verenigt de divisies Fuels Europe en Concawe, elk met verschillende rollen in naam van de raffinage-industrie. Concawe voert technische en wetenschappelijke studies en onderzoek uit op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid. Terwijl FuelsEurope de industrie vertegenwoordigt voor Europese instellingen en lidstaten van de Europese Unie om bij te dragen aan het politieke en wetgevende debat op de terreinen die de sector betreffen.


"Na een diepe marktanalyse en een gepaste onderhandeling voor ons specifieke geval, konden we een zeer mooi resultaat behalen met betrekking tot de financiële voorwaarden en nieuw te realiseren investeringen in het gebouw.", zegt Didier De Vidts, Finance, Administration & HR Directeur van EPRA.