Exis 2018 04 map

Exis, een echte bondgenoot aan jouw zijde!

Business Space is stichtend lid van Exis Global Tenant Representation

Het is de eerste organisatie die zich uitsluitend met huurders van kantoorruimte bezighoudt. Dit unieke wereldwijde platform, dat de best presterende bedrijven in Tenant Rep vertegenwoordigt, heeft maar één dagdagelijkse doelstelling:  geld besparen op uw vastgoeduitgaven. 

Exis Global brengt 's werelds beste Tenant Rep-adviseurs uit lokale markten samen. 

In tegenstelling tot klassieke makelaars, werkt Exis Global alleen voor de huurder en wordt nooit betaald door de eigenaars.  

"Het is een van onze basisprincipes die ons onderscheidt van de rest van de markt. Wij zijn dan ook het best geplaatst om enkel uw belangen te verdedigen, waar ook ter wereld. Wij concentreren ons op de exclusieve vertegenwoordiging van huurders van kantoorruimte, met respect voor onze waarden, en op de bereidheid om multi-laterale relaties te ontwikkelen en te onderhouden met onze partners in de Verenigde Staten, Europa, Azië en Australië", legt Daniel Coltof uit, Senior Partner bij Business Space.

Maar dat is nog niet alles: Exis Global adviseert u strategisch en pragmatisch om aan al uw behoeften te voldoen. En dat zowel nationaal als internationaal. 

Heeft u specifieke eisen op het gebied van commercieel vastgoed in het buitenland? U wilt inzicht in de nationale wetgeving die in een bepaald land van kracht is? Of heeft u een grensoverschrijdende behoefte? Neem contact op met de Business Space. We zijn ervan overtuigd dat we de beste deal voor uw bedrijf in de wacht kunnen slepen.

Exis YouTube 

Maak kennis met een aantal van onze buitengewone Exis-partners en luister naar wat ons anders maakt.