CEFIC choix Daniel

De European Chemical Industry Council (CEFIC), de stem van de Europese chemische industrie, zal in januari 2019 verhuizen naar de nieuwe vestiging aan de Belliardstraat 40, het vlaggenschipproject van de vastgoedonderneming Cofinimmo.

CEFIC, dat momenteel meer dan 10.000 m² kantoorruimte heeft in het Serenitas-gebouw in Oudergem, heeft een lange termijn overeenkomst getekend van meer dan 6.000 m² die zal worden gedeeld met PlasticsEurope en verschillende andere associaties.

Business Space heeft CEFIC begeleid bij de studie van hun nieuwe behoeften en bij de huuronderhandelingen om de verhuis vanuit hun 30 jaar oude gebouw naar een gloednieuw project in het hart van de Leopoldwijk te bewerkstelligen. Belliard 40 zal normaal gesproken het certificaat "BREEAM Excellent" behalen door middel van een milieuvriendelijk bouwconcept.

CEFIC vertegenwoordigt grote, middelgrote en kleine chemische bedrijven in heel Europa, dewelke rechtstreeks 1,2 miljoen personen tewerkstelt.


Getuigenis

Marco Mensink

Marco Mensink
Director General
European Chemical Industry Council

 “We wilden absoluut een 100% onafhankelijke adviseur om ons door de complexe Brusselse kantorenmarkt en deze gevoelige onderhandelingen te loodsen.

Business Space ging de uitdaging aan en werd al snel een vertrouwde partner in het proces. Het eindresultaat is een gloednieuw gebouw op een toplocatie voor een uitzonderlijk budget. Ik waardeer vooral het directe en persoonlijke contact met Daniel Coltof.”