Partena MailChimp

Partena Professional is zeer verheugd: dankzij het advies van Business Space heeft het bedrijf zijn huur voor 4 gebouwen met een kwart verlaagd. De onderhandelingen hadden betrekking op 7.071 m² kantoorruimte in Aalst, Brugge, Drongen en Gent. Partena Professional heeft een portefeuille van een 30-tal kantoren over heel België. 

"We hebben deze succesvolle overeenkomst kunnen afsluiten dankzij onderzoek, analyse en onderhandelingen van alternatieve activa die beantwoorden aan de behoeften van onze klant Partena Professional", verklaart Daniel Coltof, senior partner bij Business Space.

Partena Professional is een dienstverlener gespecialiseerd in personeelsbeleid en ondernemerschap, ze zijn al 80 jaar actief. De jaaromzet bedraagt 150 miljoen euro.

Partena YouTube

Bekijk hier de testimonial van Jean-Michel Daneau, Procurement & Facilities Director, PARTENA PROFESSIONAL

"In onze vastgoedportefeuille hebben wij een dertigtal panden […] Het voorstel van Business Space stemde voor de eerste keer in mijn carrière met mijn doelstellingen overeen en ik kan u zeggen dat ik zeer aangenaam verrast was door de behaalde resultaten, die veel beter waren dan verwacht."